Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

 

Det finns ett ljus
i varje människokärna
att vårda och nära
genom livets skeden

För dessa ljus
är vad vi lämnar kvar
som stjärnor på himlen

 




Fri vers av Anna H
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-02-27 10:56



Bookmark and Share


  Smultris
Vet du hur väl dina ord stämmer ;-)

Vackert....
2006-03-01

  Per Rydberg
Vilken fin dikt! Ljuset i varje människa; det gäller att se det! Nu fick jag en härlig tanke för idag, tack!
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H