Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du

Hur mår du
är världens vanligaste fråga
Men det är tabu
att med svaret plåga
Frågeställarens öra
med ett ärligt svar
Det förväntar han sig inte att höra
för då blir situationen ohållbar

Det var ju egentligen bara en hälsning
med världens oärligaste fråga
Han ville inte ge dig någon frälsning
inget veta om din prestationsförmåga
Egentligen brydde han sig inte ett skvatt
om hur du mådde
Han ville bara skynda vidare och ha översatt
att han brydde sig, så du honom inte förebrådde




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-17 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har du nog så rätt i.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP