Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genus perspektiv..


Feminist vik hädan VADE RETRO SATANAN

Logiskt sätt är en man inte feminist!

Logiskt sätt kan alla bli humanister & jämlika!

När jag hörde den kvinnliga kändisen säga att faktiskt

finns det män som inte våldtar & slår sina kvinnor

Då tänkte jag att media förmedlar det omvända

& vi sväljer fördomen med hull & hår

Feminismen gör exakt det det dom föraktar historiskt

Som i parodin av Danska showen Blackman..

Logiskt sätt är dialog & genus neutralitet en väg att gå




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Federico Romano
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-17 14:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ordet feminism är nog för många tyvärr vilseledande. Kanske borde det bytas ut mot något som inte går att misstolkas, tex jämnställldhet, eftersom det inte verkar som att feminism alltid tolkas rätt.
Det hela handlar ju om att ALLA har lika värde OAVSETT könstillhörighet!

2013-04-18

  flygia
mja...
2013-04-17

    Meretseger
vilken feminism menar du ?

a) särartsfeminism eller b) likhetsfeminism
och om b) fördrar du då

anarkafeminism
liberalfeminism
radikalfeminism
socialistisk feminism
queerfeminism
eller ekofeminism ?

Och vilken filosofisk inriktning riktar du dig emot ?

analytisk feminism
kontinental feminism
pragmatisk feminism
postkolonial feminism ?

bara undrar
2013-04-17

    ej medlem längre
Feminismen är av ondo,det för inget gott med sig.
2013-04-17

  agneta pichler
men hallå..

hon på bilden e ju ja... ;)





2013-04-17

  Lars Hedlin
JA oftast en bild som omvandlas till bli anpassad till allmänheten
2013-04-17

    ej medlem längre
Allt eskalera lätt. Att just feminismen har ju blivit allt annat än human.: Tyvärr!
2013-04-17

    ej medlem längre
tänker att det är mycket felstavat här.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano