Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Vaknar

antagligen vaknar

morgon eller

eftermiddag

i alla fall

inte natt

söndag och november

säger radion

hälften kyla

hälften regn

varken ljus eller mörker

ja eller nej

 

Timmarna vänder tillbaka

den vilda ångesten

har mojnat

ligger kvar

en sugande ebb

 

Vaknat

född igen

in i denna

på stället marsch

 

Skuggor

faller in

som käglor från

strålkastare

av mörker




Fri vers av petter rost
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-17 15:59



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Skuggor

faller in

som käglo


_________________+++++!!!!!!!!!!!!
2014-05-22

  Densen VIP
skönt att DU kan sätta orden på MIN känsla;)

Bra!
2013-04-21

  Maiah VIP
du har diktat om ett mittemellanvarande.... varken glädje eller sorg hittar man där, det verkar vara lite lagom av allt...
Bra diktat!!!!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost