Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några dendriter "på drift".....


Sublim sensorik


Den som tror på

allt den ser


blundar för det osynliga




Fri vers av Schizooliza
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-17 23:04



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
klokt
2013-04-28

  Lars Hedlin
Yes bra insiktat..Håller med dig !
2013-04-22

  Elina Vacker
Välfunnet, ligger mycket i det!

Elina
2013-04-18

    ej medlem längre
fint fångat!
2013-04-18

    ej medlem längre
Men,
kysser livet ödmjukt!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza