Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnet

Skrattar du också när du tanker på minnets möjligheter,
minnets idioti?
Särskilt när det gäller kärlek, sitter där och raljerar om allt möjligt,
svider det i din mun?

:Jag plockade köttet ur munnen om natten, som höghetsruset, kanske var det bröd, köttslamsor bildar en hög nedanför oss. Amazonkvinnorna stod i den andra bakgrunden med gyllene silversvärd, slipade, slipade skarpa blickar, korta mörka hår. Amazonkvinnorna beskyddade oss i ruset.

: Jag köpte friheten vid Brandenburger Tor. Det var så enkelt, utan för Starbucks fanns vissa stånd, där kunde man köpa friheten och fick sedan gå in bakom ett av höghusen, I handen lades något som liknande vita stenar. De smakade som mozarts kulor. Sedan kom vi till en fantastisk strand. Vi simmade inte, vi stod i vattenbrynet och bara kände havets struktur med fötterna, 26 graders frihet, några döda maneter vid sidan av bara.

: Det var i parken ofta alldeles för många ungar, kickandes boll med fäderna och fontänernas ljumma porlande.
Denna park var ganska vacker, förutom den höga ljudnivån hade den något grekiska trappor som ledde ned till fontänen samt en slinga av orangerieblommor som ledde fram till ett nästan-palats. I mittgången stod en staty som påminde mig om Marie-Antoniette.

: det var en tid då vart leende fastnade i din gröna sweatshirt. Du sa åk nu hem. Glöm katternas sexualdrift. Glöm din egen sexualdrift.
Kom ihåg att män är jord och kvinnor är vatten. Vatten sköljer över.

: att hålla en älskande i handen och kommentera färgen. Vilken färg var det?




Fri vers av ellanb
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-17 23:30



Bookmark and Share


  hansensson
Det är för mig en suggestiv, somrig, ljus bild av ett sjuttiotal, som filmen Hair litegrann. Lite galet, lite fint. Tycker om den och stämningen.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ellanb
ellanb