Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytan

Vaknade med regnbågsfjäll
Sprattlade runt i vatten
De sa
Sjukdom, anamnes, regnbågsmedicin
Den som sprattlar i vatten måste upp på land

De sa
Ingenting mer
Orden föll
Samlades i en hög på det smutsgula golvet


Jag sa
Hemåt
Dit träden kan bära mig
Fjällbäckarnas klara vatten
Ska jag andas in denna värld igen
Ska jag finna ord åter som ska växa ut från mig
Ska jag ha regnbågsfjäll som skydd

Sedan ska jag tala om för er
ni som vill lyssna.








Fri vers av ellanb
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-02 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellanb
ellanb