Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonchalans

jag ville
hävstång mot tinningen
ett slag som uppvaknande

Jag är pacifist

Jag ville bruka våld
låta slagen leda förnuftet
det enkla motståndet

Jag ville odla skägg, ilska bland tomaterna
begrava känslorna djupt nere i jorden

Jag ville häva i mig de nonchalanta ögonen
låta dem växa i mig




Fri vers av ellanb
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-16 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellanb
ellanb