Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frestelsen är stor, men de måste torka sig före regnet är över för att hålla värmen


får regna färdigt ( tanka )


det regnar igen


sparvarna så pass blöta


de bara känner


kort: " torkar oss först efter


sista regndropp har fallit! "




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-18 16:40



Bookmark and Share


  ULJO
Regn är bra det sätter fart på våren
2013-04-18

  Bo Himmelsbåge
Känner varmt med de stackars sparvarna! Vi har det trivsamt som alltid har tak över huvudet! Annars älskar jag vårregn, bar det inte blir för långvarigt!
2013-04-18

  Marianne Räf
Regnet var välkommet.
Låt det regna ut!
Jag älskar regn, bara
inte för mycket, busigt,-
så att landet kommer
till skada...- ;)
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran