Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gunga mig in i en dröm ( choka )


sover inte nu


lever inte i en dröm



kan inte någon


gunga mig in i sådan?


du vet du som kan:


i fågelboets värme,


på videkvisten


eller i vitsippsblomman -


gunga mig gulligt


som bara du kan - ge mig


dröm jag kan somna


in i - inte vakna ur


innan jag ligger hos dig










Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-18 20:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt om
hopp och tro
att komma till ro...
Well done of you!

2013-04-19

  Marianne Räf
-"Sov lilla Taran;-
Jag skall rädda dig
från faran! Närhelst
du ligger ini dröm,
verkar Kärlek, ömt."

KRAM, M.Räf
2013-04-19

  Bo Himmelsbåge
Härligt med ordens makt i dikten, då vi kan skapa hela världar men hjälp av dessa små tecken; vi kan gör oss till Änglar, videknoppar, fladdermöss fjärilar, eller vad vi vill, o detta känns rätt o sant! Fantastiskt, eller hur?! Härlig dikt denna ...!
2013-04-19

  ULJO
Finstämt att läsa

2013-04-18

    ej medlem längre
Så varm!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran