Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Lekmannen !

Jag är

lekmannen

som aldrig gått en diktarkurs

 

Jag är

den veke mannen

som ändå alltid törs

 

Jag är

liemannen (!)

som kommer in i ditt rum

 

Jag är

Talmannen

som gör dig helt stum

 

Jag är

undermannen

som gör mirakel om jag får

 

Jag är

dundermannen

som hörs vartän jag går

 

Jag är

den gamle mannen

vars visdom finns på hög

 

Jag är

den slitne mannen

en uppstigning så trög

 

Jag blir

den återväckte mannen

av  uppståndelse så euforisk (!)

 

Jag är då

den evige mannen

i en dröm så metaforisk...........

 

-------

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 21:00



Bookmark and Share


  aol
gillas,
2013-04-18

  Stefan Höglund
Jag känner igen mig i varje ort Du skrev det inte ja.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska