Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa på ni , vilka det handlar om !


Intriganterna !

Intriganterna !

förhandlar i hemlighet

 

Intriganterna

strunt i andras förtretlighet

 

Intriganterna

falskhet personifierad

trolöshet monumental

lögnen initierad

mutad av kapital

 

ideologin på toaletten

rättvisan i ruiner

skrapa på arbetsrätten

flummiga doktriner

 

Intriganterna

sällskapet

för inbördes beundran

äktenskapet

som väckte förundran

samarbete med illojal pant

höger och vänsterkant

 

Intriganterna

i demokratins högborg

vållar oss dödliga

förtvivlan och sorg......................

 

-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-18 21:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till oxy: Jag hade velat återställa vårt land till den situation som rådde innan de ödesdigra skotten i februari 1986 ( det var då som den politiska regressionen inleddes, Palme var stoppklossen gentemot den kommersiella aggression son nu pågår).......
2013-04-18

    ej medlem längre
Jag har lika lite rätt att gå ut med att föregripa situationen som den är idag .. Förklara för vad du hade kunnat gjort i det läget. Som Befinner sig i det ansvar en politiker har idag,

Nu är jag icke moderat men sakta...
2013-04-18

    ej medlem längre
Hur vore det då om vi gick i kamp med flaggor och agerade ?
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska