Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan?


Att du har hittat kärlek är bra

Så jag antar att allt är som det ska



Men varför känns det då inte så?

Det känns inombords som jag har blivit gul och blå



Jag ser en bild av dig på kort

Men du vet inget där du är, på annan ort



Det kan väl inte vara så att jag är kär?

Eller vad är det här?



Du borde veta att du är saknad

Nu blev jag uppvaknad



Men det är ingen idé att jag gnäller

För jag är inte kär i dig…eller?




Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP