Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kanske lika bra att inte veta...eller...?


Om Du visste...


Om du visste
Vad jag gör
Om du visste

Om du visste
Vad jag gör
När jag är ensam
I det mörka
När ingen ser

Om du visste
Vad jag gjorde
Igår kväll
Med bilden
Med bilderna
Av ditt ansikte
Ditt vackra ansikte
Framför mej
I det mörka
I min
När jag var ensam
Igår

Jag ser in
I dina ögon
Dina vackra ögon
Dina gröna ögon
Jag ser
På bilden
På bilderna
Jag har av dej

Ditt ansikte
Dina ögon
Ditt ansikte
Dina ögon
Ser in
I dina ögon
Just när jag är
Som mest
Hos dej
Nära dej
Men ändå bara
Med en bild
Av den vackrastes
Ansikte

Om du visste
Vad jag gjort
I det mörka
När jag varit ensam
Med din bild
På min
När du var där
På min dag
Och du var så söt
Inte ung du heller
Men så vacker
Så söt i din rutiga
Och jag har
Gjort saker
Man kanske inte borde göra
Rört mej
Såsom man kanske inte borde ha gjort
När jag sett
På dej

Jag vill se
In i dina ögon
När allt exploderar
Då är det i dina ögon
Jag vill se

Om du visste
Hur mycket
Jag känner för dej
Om du visste
Hur mycket
Jag tänker på dej
Om du visste
Att jag älskar dej

Om du visste
Skulle du bara
Vända mej ryggen

Då…?




TT (HSGK)

© 2013





Fri vers av TT
Läst 511 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-04-19 14:11



Bookmark and Share


  helenita VIP
Kanske vet hon...?

En otroligt varm, kärleksfull, het, längtansfylld
Kärleksförklaring!!
2013-07-03

  Vind
Maniskt stegrande och upprepandets förtätade psykologi. Om så vore tänkt är texten väldigt bra...
2013-04-23

  Mona Nordkvist VIP
Varför inte tala om...all denna kärlek
2013-04-19

  Maj-Lis VIP
Vet nog kanske mer än du tror
2013-04-19

  Maiah VIP
Det är så mycket kärlek....och jag antar att du lika mycket vill att hon ska veta...
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT