Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tomma intet

så dyker det helt plötsligt upp två atomer
från ingenstans och som genast då
krockar med varann då en gnista uppstår
En gnista som får de att smälta ihop till one
då de till slut blir till en liten glob
Förlåt, jag menar
Blir till en liten jord
Så nu är det inte så tomt i tomma intet längre..

Ken Cassel
19/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 16:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är som med en nolla...den är ingenting förrän du sätter en etta framför...
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel