Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken ligger djupast i oss,


Vi behöver varann,

Jag lever på gator
sover i källare
där i mörkret som lagt
sej som en klibbig filt
omslutande allt,

ett rop
en snyftning där ögon
stirrar livlöst från grå
betong,

där sanningen ligger djupast
säger att vi behöver varann,

egot är knäckt som var så uppblåst
nu som en sprucken ballong,

blodet rusar och sjuder i min dröm
jag flyger allt högre bland moln som
reser sej över jorden med sina tinnar och torn,

låt mej landa i en kärlek som kan såras
men aldrig aldrig raderas, smycka mitt inre med
gladlynthet ödmjukhet och mitt yttre
med uthållighet att hjälpa mitt inre.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 623 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-04-20 00:10



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
blodet rusar och sjuder i min dröm
jag flyger allt högre bland moln som
reser sej över jorden med sina tinnar och torn,


+++++

Spiritual !!!!!!!!!!!!!!!!
2013-06-01

  Anya VIP
En vacker önskan, som en ödmjuk bön.
2013-05-15

  Lasseman VIP
Wow vilken stark och träffande text min vän, väldigt medkännande fick jag som känsla.. broderkramar..
2013-05-02

  Mats Henricson
Från djup tragik till försiktig optimism, du sammanfattar här själva LIVET (på något underfundigt vis !) .Bokmärker !
2013-04-26

    ej medlem längre
Starkt och bra skaldat
2013-04-26

  Ninananonia VIP
Så fina ord betyder...mycket
2013-04-24

  Lena Själsöga Keijser
kärlek i
urkällans
andning
2013-04-24

  Maria T
kärlek som går på djupet
2013-04-23

  ULJO
Vilken vacker lyrik du bjuder
2013-04-22

  Betlehemsstjärnan VIP
underbar, jag blir så berörd av din förmåga att förmedla känsla, denna dikt ger insikt om Livets värde,kärleken
2013-04-22

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-04-21

    ej medlem längre
Ja, detta var verkligen känsligt å fint å välformulerat! Fyllt med fantasi. Själv så övar jag på att inte dyka magplask!
2013-04-21

  anits VIP
Så fint skaldat mycket vacker poesi
2013-04-21

    Max Poisé
Precis så!
Bravo!
2013-04-20

  genni VIP
Du har skrivandet i dina ådror, alltid så vackert!

kram Genni
2013-04-20

  Piann VIP
Fint skaldat min vän.
2013-04-20

  Chawa VIP
En så vacker kärlekspåminnelse...!
2013-04-20

  Eva Helene VIP
Ärlig och vacker poesi som berör!
2013-04-20

    ej medlem längre
låt mej landa i en kärlek som kan såras
men aldrig aldrig raderas,

... helt underbara rader
2013-04-20

    ej medlem längre
väldigt fint...
2013-04-20

  Carina Bendix
Väldigt vackert och kärleksfullt. Sprider värme.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol