Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knarklegalister är de personer som vill att narkotikan ska släppas fri och jämställas med alkoholen, dessa är en växande skara som får allt större genomslagskraft.....


En odé till alla Knarklegalister !

Ni vill att silarna ska spridas

med vindens hastighet

här ska det fritt dealas

i varje fastighet

 

Att man långsamt förlorar all moral

och blir en stenhög zombie

bryter ihop i en dimma så total

det bryr ni er inte om , ni !

 

För ni tror på Flumsamhället

där allting är extas

ni höjer era röster oförställt

med "frihetlig emfas " !

 

Ansvarstagande och ordning

blir omoderna ord

nu blir annan "tingens ordning"

mentalt kaos , på tanken mord

all realism och normalitet

viftas bort när ni ser det

all moral och sundhet

suddas bort av det

istället ett anarkistiskt sammelsurium

ett syndens absurdum

ett  njutningsfullhetens imperium

ett förljuget falsarium .........

 

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-20 20:49



Bookmark and Share


  Svante
Heter det inte ”Ett ode” ;)

Du har helt rätt i att det är för mycket narkotikaliberalism. De fåtal som kan bruka knark utan problem överväger inte alla stora problem med narkotika.
2013-05-12

    Paul Kedzie
Vad vet du?
Vet du har knark känns?
Vet du dess ofantliga skillnader?
Vet du varför vissa gör det?
Känns ända hit att du dricker vin!!!
Varför gör du det?
Pratar du om nåt, som du har erfarenhet av?
Jag vill inte höra nåt om en förlorad son, förlorad dotter. Isåfall; DITT FEL
Hade det inte varit knark, hade det varit nåt annat

Sitter och rimmar ur Bonniers rimlexikon, med 64 års livserfarenhet

vad fan har du gjort i 64 år???
2013-05-11

  aol
det är förödande för samhället där arblösheten breder ut sig blir förvirring utanförskap ohyggliga drivkrafter i unga själar,
2013-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Mao Tse-tung hade rätt när han proklamerade att liberalismen ska bekämpas. Den är förödande med sin låt-gå-mentalitet.
Få inser hippiekulturens förödande inverkan.

2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska