Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket märkligt

En kram över nätet
kan ge en lika
varm känsla
som en verklig.
Konstigt, eller hur?




Fri vers (Fri form) av Mona Nordkvist VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-20 21:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nej inte konstigt alls tycker jag värme och kärlek är universell över gränser..
2013-04-21

    AA VIP
Ja........Fint..
2013-04-21

  Densen VIP
så är det;)för att inte tala om när man blundar också:))
2013-04-20

    Birgersdotter VIP
ja -men så sant
2013-04-20

  Människa
Väldigt konstigt! Vad ersätter kroppsvärmen?
2013-04-20

    ej medlem längre
Nätkramar kan säga mer än 10 dikter :) Eller???
2013-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Det beror på om den är slentrianmässig eller verkligen uppriktig menad.
2013-04-20

    ej medlem längre

Underbar ...
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP