Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillkorta kommande

jag väljer
att inte se

att inte protestera

att tiga och lida

att svälja skit

det kostar för mycket
att inget göra

det kostar lika mycket
att göra det själv

pest eller kolera

jag stackars lilla människa

va är jag för människa

jag är inte mer än en människa

precis som du




Fri vers av Dito VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-20 21:45



Bookmark and Share


  Dito VIP
Det är en reflektion jag har gjort 0m oss människor
2013-04-21

  Anders Nordlander VIP
Utlämnande text
som berör!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP