Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt

Den man älskar
respekterar man

Så var det
åtminstone för mig

Jag respekterade
och stöttade
ställde upp
på det du ville göra

själv fick jag lite
eller inget tillbaka

Jag respekterade dig
så mycket att
min självrespekt
försvann

Till slut trodde du
att du kunde göra
vad du ville
utan reaktion från mig

och det gjorde du

min reaktion uteblev
precis som du trodde
men ändå inte
inte precis

Min reaktionsförmåga
var lite rostig
och det tog sin tid

Nu har jag reagerat
och det första
jag måste göra
är att börja
respektera mig själv




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-20 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra insikter!
2013-04-21

  Densen VIP
En mycket bra början, har ju själv den erfarenheten!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP