Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/0o0t2OWQDMKgY2YIiWbqU4


Hon

Definierad av gudarna som människa
Jordfödd
under bara himlar




Fri vers av surface to air
Läst 762 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2013-04-21 00:03



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
läser - läser igen - läser - läser igen - med alla dina dikter; bilderna jag får ändras; jag kan inte nagla fast någon ----
2015-03-13

    ej medlem längre
Som sagt... ;)
2014-10-10

  bittemi VIP
Underbar känsla i denna fina text
2014-08-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Tackar
jag lär mig ord av dig
Jordfödd
och nu är jag även mera ordfödd
2014-03-13

    Ivanovitj
Wow! Så bra! blir alltid imponerad av korta explosiva texter med mycket känsla.
2013-11-28

  aPorcupine
Så få ord. Så mycket känsla.

Kan inte annat än att bokmärka.
2013-11-05

  Ergo Summa
Vilken djuplodande text, penetrerande i både känsloliv och intellekt...Jag kan inte riktigt ta på hur du menar, men texten lämnar mig förundrad och med en mysig känsla av paradoxal tilltro.
Är det meningen att det ska vara en massa dubbelmeningar som ex. under bara. underbara?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Hero_(grekisk_mytologi)
Men vart är halvgudinnorna? Am I right?
2013-08-02

  Ulf D VIP
En pärla, vackert!
2013-04-23

  Rozsi.kovacs

Helt magiskt så fint
2013-04-22

    ej medlem längre
Lysande om att varje kvinna är frifödd!
2013-04-22

  Peter Olausson VIP
här känns friheten, möjligheterna!
2013-04-21

  Beyond Eternity
Magiskt vackert trots så få ord. Det är en konst.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air