Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotre

Plötsligt skapar man en ny
Verkligheten
Där man tror man är instängde i sitt huvud
Alla verkliga knackar på.

Du bra.
Oj, förlåt.
Gråter du?
Är du jobbig?
Eld dålig.
Nej, lugna ner dig. Det är bara något du fått för dig.

Om det är en verklighet du skapat så är det en bra sådan.
Jag som är så förståndig
Förlåt
...




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-04-21 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342