Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märker att jag har tappat läsare


Men jag bryr mig inte så mycket om det längre

Inte så som jag gjorde förut i alla fall

För man får se det på sikt som poet

För förr eller senare dyker det väl upp någon

som bara älskar all min dikt

får man hoppas

En som läser allting som jag skriver ner

`Ler´


Märker att jag har tappat läsare

Inte så mycket att göra åt det

Har faktiskt ett liv utanför mitt skrivande

Men så är jag också bara en medelmåttig poet

som ibland

bara älskar att få skriva av sig lite grann..

Ken Cassel
21/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-21 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som alla nämner - allt går i vågor!
Även livet "utanför"! :)
2013-04-22

    ej medlem längre
Läsare kommer och går i vågor...ge inte upp.
2013-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Precis som du skrev så finns det ett liv utanför skrivandet, speciellt nu när våren är här...mycket att göra...läser när man får tid över...
2013-04-21

    Amor vincit omnia
Skrivandet bör inte vara för andra, det bör vara för dig och bara för dig :) Men så borde ordet borde och bör inte få finnas med i det svenska språket...
2013-04-21

  Peter Olausson VIP
fortsätt bara Ken, om än läsandet går i vågor!
2013-04-21

  Maj-Lis VIP
De går upp och ner med läsandet...kram
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel