Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånga på



Ånga på
vad mer finns att göra

än

att ånga på

Livet gå
så sällan på tå



ånga på
och hoppa på




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-22 00:33



Bookmark and Share


  aol
bravo Anders så fortlever man nuet hela tiden,
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP