Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Druids of Tall Trees


Trädkramad



Fann dig idag.
På den andra sidan av verkligheten bakom berget bortom stigen. Mitt inne i den täta skogen stod du där ståtlig och vacker med dina rötter djupt förankrade under den mörkgröna mossan.

Ett litet troll el knytt hoppade fram och hälsade mig välkommen. Som om jag var väntad fast jag var objuden. Det fanns en hemlig liten dörr på din baksida, sa han, som vi kunde gå in i för en kort fika. Jag tackade nej varpå trollet tackde för sig, bockade hövligt och skuttade vidare.

Ville bara se på dig, få känna dig, möta dig. Inte störa dig.

Så Jag öppnade min famn och gav dig en kram. Tätt, tätt intill. Nära, nära.

Tiden gav upp. Vi harmoniserade totalt.

--------------------------

Petters rop, springande hundar på avstånd, mobil som ringer...

Kunde inte släppa taget men måste.

Klev in i verkligheten och sprang tillbaka för att möta de andra.
" Var hade jag varit? Vi skulle ju fika ju...."


Tack!




Fri vers av Schizooliza
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-22 04:45



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ett härligt och privilegierat möte!
2013-04-22

    ej medlem längre
mystiskt.. träd är vackra och oberäkneliga - fin text
2013-04-22

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-04-22

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt! Gillas
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza