Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Natt Sov Gott

Sömnen väntar
jag längtar
Att få somna in
släpp mig in

I drömmens värld
till en bättre värld
Låt mig drömma något skönt
glömma verklighetens stön

Låt mig slippa all egoism
terrorism nazism fascism
Låt mig få känna äkta kärlek
empati och medmänsklighet

Och om du inte väcker mig
tackar jag dig
För din vänlighet
att äntligen låta mig slippa lite ovänlighet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP