Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom, smek mig varm.

Kom, smek mig och älska mig hel.

Kom, ta mig i din famn och låt mig andas.

Kom med din trygghet och få mig att le.

Kom låt mig känna dina händer på min kropp,så vet jag att du finns!

Kom..




Fri vers av Angel of love
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-23 01:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Normalt skriver du väldigt bra.
Men inte den här gången.


Det här är enormt bra!
2013-04-24

  Ole Sunnerfjell
Ömhet, trygghet, hänsyn och kärlek i kropp och ord bygger stark existens tillsammans
2013-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Varm längtan...underbart...
2013-04-23

  Nina.H
Likt kärleksnymfens lockande toner i skogen..
vackert!
2013-04-23

    ej medlem längre
så vacker!!
2013-04-23

  Tess74
Kärleksfull och varm
2013-04-23

  Lars Hedlin
Underbar sensuell i tonen..kram
2013-04-23

  ULJO
Mästarinnan på kärleksdikter har slagit till igen, härlig känsla förmedlar du
2013-04-23

  E.Eriksson
Längtan.. Kärlek... Så varm
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love