Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är svart så skrämmande - min färglära

 

 

 

svart är 

färgen som vill bli

bevarad åt eftervärlden

 

tydlig

auktoritativ

värdefull

 

egentligen

outhärdlig

 

 

jag vill skriva

i genomskinlighet

fjärilsdun

molnvadd

tunnaste löv

flygande

rinnande

 

flyktigt

 

 

försvinnande

 

 




Fri vers av flygia
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-23 19:21



Bookmark and Share


  Tess74
Å vad jag gillar denna. Jag är en fröken svart. Men vi behöver mer färg!!
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia