Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad letar jag efter

Ge mig ditt sista ord
innan du går
berätta för mig all din vishet
lär mig din rytm

min skaver skakar håller inte med
vill inte ha mig med
försöker att springa runt nästa gathörn
snabbare än mig

jag står kvar och stirrar
när jag inte längre vet
åt vilket håll jag ska jaga
när jag inte orkar springa mer





Fri vers av Gerda Johansson
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-23 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
de sista raderna känner jag så väl igen mig i!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson