Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..att du vet att jag just då...

 

 

Jag har sett 
din hud
         brinna till 
av en plötslig tanke vi tänkte


Jag vill att du vet 
att jag just då
         njuter
av dig

 

Jag har hört din röst
linda sig rastlöst
runt saker du velat ha
        av mig

 

Jag vill att du vet
att du är 
        kvar
                där 
och inte släpper taget

 

 




Fri vers av Steffepeffe
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe