Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någons ord din gråt

någons ord kan

vara din gråt


i samma ton

med din kärlek,


och med din sorg;


bara tanken hos någon

kan föda tårar,


som ord kan de

få dig att skälva;


" du är hos mig,

du är med mig alltid;

så är det " -


du är oförberedd -


och du kan inte

sluta gråta



















Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-24 20:16



Bookmark and Share


  ULJO
Fint och sant förmedlat
2013-04-26

  Lars Hedlin
Bra skaldat om hur det kan vara!
2013-04-25

  Bo Himmelsbåge
Visst ...! Ordens makt är stor!

någons ord din gråt

men det går att säga förlåt

när tårars flod är stor

Så försök att med kärleken rena bad

med dina ord glädja o göra någon glad


2013-04-24

  Lena Själsöga Keijser
gråt
kan vara

pärlor

befriande
2013-04-24

  Marianne Räf
Vad tråkigt att gråta
utan att kunna sluta.
P.g.a. någons ord!
Snälla säj att jag
slipper det!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran