Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sålunda saknade jag honom


sålunda saknade jag honom plötsligt
hans märkligt välformulerade uttryck

en gång stördes jag av honom
men han gjorde intryck på mig

han visste något jag inte visste kändes det som

han uppenbarade sig och fanns självklart högrest
trots att han skruvade på sig där vi befann oss där och då

man märkte att han nog inte hörde dit
han var försenad egentligen
han hade väl fått respit
eller blivit satt i väntrummet en stund
i väntan på nästa avgång

nu saknade jag honom sålunda




Fri vers av micke marin
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 23:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
känns som en överraskande sida av en själv
som lite oväntat skymtar förbi
obekvämt kanske till en början
men ändå så spännande och nytt...
saknaden kan locka fram det igen
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin