Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statistisk signifikans


Ju fler åsikter du har

som avviker från psykiatrikerns,


desto fler diagnoser ger han dig




Fri vers av Schizooliza
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-25 02:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sannt...bra och stark!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza