Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Ulf Pepeno


Som om

Verkligheten ett hav

vidare än det verkliga
I alla riktningar hav

och runtomkring horisonter
som lyfter och fjärmar sig
när du närmar dig

Inga kuster inget land
bara öar små flytande undantag
av mark under fötterna

Möjligheter tillfällen
att ta fasta på få fäste i
Jordmån för vetskap

baser i striden
för livets
levande

Så också dessa ord öar i
ett oförsvarligt allt små
flytande undantag

av "ja" till det
omöjliga
Anteckningar om

tillvarons
som
om




Fri vers av petter rost
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-25 15:59



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Så också dessa ord öar



__________________+++++!!!!!!!!!!!!
2014-05-22

  Annie b'larsson VIP
En mycket vacker dikt, med mycket kärlek i; hur mycket älskar jag inte de sista två verserna - men hela förstås.


2013-09-01

  Maiah VIP
en fantastisk bra text!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost