Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor och krut

Sagor och krut
finns alltid på lut
I politikernas valtal
fast i motsatsernas skal

Fattiga förvandlas till erövrare
rika till stackars bedrövade
Nedskärningar görs på sjuka
för att rika på mer pengar ska suga




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP