Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredskap

Ett redskap i beredskap
för mörkret som sluter sig kring dina ögon
när du inte sovit på 4 nätter
Legat vaken till det skärande skriket
men inte orkat
bitit ihop och gått emot den yttersta instinkten
Förlåt mig, min vän
för utnyttjandet
det var så lägligt angeläget men så omedvetet känslokallt
Jag hade gjort annorlunda om jag varit någon annan.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat