Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna din lilla instängda hjärna

Öppna din lilla instängda hjärna
från denna mörkrets stora stjärna
Släpp in lite ljus
i ditt hus

Om livet inte är värt att leva
vad finns då att överväga
Självmord
eller mord

Gör livet värt att leva
hjälp svaga att överleva
Känn att du gör något bra
för de som inte mår bra

Släpp taget
våga göra valet
Även om samhällslönen är otacksamhet
kanske du från någon får tacksamhet

Det är då du vet att du lever
fastän du kanske inget äger
För ägandet är ingenting
i jämförelse med uppoffringen

Önskar att dessa ord
var sanningens ord
på denna jord
vår ack så falska jord




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP