Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre tårar...


En tår av längtan
Till dej

En tår av saknad
För att du inte
Är hos mej nu

En tår av glädje
För att du finns

Bara tre salta små tårar

För din skull...





TT / HSGK

(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 325 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-26 08:04



Bookmark and Share


  Maria T
Tre små tårar av längtan,
saknad och glädje. ?
2013-05-09

  Angel of love
Underbar!
2013-05-02

  Maiah VIP
Tre små tårar kan fylla ett helt liv med kärlek
2013-04-26

  Angela Bohlin VIP
Liten text som säger mycket...berör!
2013-04-26

  M_Franke
En kort text som målar upp en känslosamhet, väldigt vackert
2013-04-26

    ej medlem längre
Underbart mjuka, fina, romantiska ord.
2013-04-26

  Tess74
Fint!
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT