Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ooo nej, är eeeej desperat....jag är ju för fan poet!!


Finnes: en oskyldig förtäckt porrannons!!


En fläkt av ditt hjärta!


Snuddande nära,

söker sig din fingertopp
fram emot min

Möts tyst,

i en brännande vibration
av pulserande lust

Din andedräkt besjälar mina andetag,
tränger djupt in i mina tankars
varma källa

Omsluter så ditt begär
i rytmiska mjuka vågor

suger mustens sötma
i mig, djupt in och
befruktas i vulkaniska
sammandragningar

Till fläktar från ditt hjärta
som virvlar sig över

hettans svallande vågor




Fri vers av Schizooliza
Läst 813 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-04-26 14:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
erotiskt superb
2013-05-23

  stig wikman
Hm ?
Jo , nog har det en anknytning
till pornografi .
Och så vackert skrivet .
NICE .
2013-05-11

  Johan Bergstjärna VIP
UNDERBART!!
2013-04-30

  Nina.H
Poesi eller annons..tvista de lärde..
Men jag gillar den!
2013-04-29

  Jordgubbsodlare
Titeln lovar mindre än vad texten håller! Stark text, erotisk ekvilibrism när den är som bäst! Applåd!
2013-04-26

    ej medlem längre
fint skrivet!!
2013-04-26

    ej medlem längre
Starkt .
2013-04-26

  Lars Hedlin
Me like it a lot ;)
2013-04-26

    ej medlem längre
Härligt!
2013-04-26

  Undine
Ler :)
2013-04-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
- Bra reklam för "Hängmatta" där kan man läsa en bra bok från erotika.
2013-04-26

  Tess74
Underbar och sensuell. I like
2013-04-26

  Elina Vacker
Varmt och ångande sensuellt. Ingen tvekan om lusten här :-)

Elina
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza