Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig för sent ( choka )




jag lyssnar inåt


något ger förklaringar,


tycker mig ha hört


dem så många gånger förr!


undrar stilla högt:


det här vet ju alla om!


" om alla vet det


varför frågar du om det,


se med hjärtat, välj


vad du vill ha, sluta ge


bort till alla allt;


strunta i astrologin


och hur du är skapt:


det är aldrig för sent att


bli mer som du vill vara"






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 531 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-28 16:16



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Aldrig för sent ... mycket bra/kram
2013-04-29

  Yrre VIP
Bra!! :)
2013-04-29

  Lars Hedlin
Så sannt......
2013-04-29

  Lena Själsöga Keijser
vad är början
vad är slut

vad är andning
2013-04-28

  Bo Himmelsbåge
Nej, det är aldrig för sent att bli mer som du vill vara; jag strävar efter detta! En vacker dag kanske jag hittar någon som vill acceptera mig då! DÅ blir det fest! Applåd! Bokmärkes!
2013-04-28

  Marianne Räf
Om man vänder på det och säjer
att det alltid varit för tidigt--------
Äntligen har hela mänskligheten
lämnat sin gröna ungdom bakom.
Nu, är vuxenheten här hos alla.
Den är blå, ännu ny..................
HURRA! Gillade din text, det
lutar åt bokmärkning, - jovisst!
Tack!
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran