Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstig dröm

En konstig dröm
samvetet säger glöm
Drömde om mitt ex
men vi hade inte sex

Hon fanns bara där
som en staty stod hon där
Men två barn var lyckliga
att se sin pappas framsida

En var liten som en bebis
jag frågade henne för att få bevis
Om hon var glad att se sin pappa
hon nickade och nickade och skratta

Men jag har inget barn som är så litet
men i drömmens värld är allting möjligt
Undrar ändå om drömmen ville säga mig någonting
någonting som jag inte fattar om någonting




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-28 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmar som man kommer ihåg väl kan ju betyda nåt.
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP