Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLAK LINA

Balanserande
på slak lina

ovanför
ett vredgat vattenfall


känns mitt liv

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-28 13:01



Bookmark and Share


  aol
ett starkt igenkännande språk, bra skriftat och så berörande svindelkänsla,
2013-06-04

    Dan Myrbeck
Mycket framfört med
få ord.
2013-04-29

  ULJO
Berörande läsning
2013-04-28

    ej medlem längre
Ibland blir livet en hisnande resa av osäkerhet.
2013-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hela livet är ett balanserande...
2013-04-28

  Lars Hedlin
Vågat att stå på linan..Kram
2013-04-28

    ej medlem längre
Läs min senaste...!
2013-04-28

  Mona Nordkvist VIP
Se då till att hålla balansen.
Bra beskrivning.
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP