Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Jag raderar
var ord jag skriver
och skriver om det
fingrarna kliar
och jag har så mycket som vill ut

men där kommer fan inget.




Fri vers av altruistisk
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-28 22:16



Bookmark and Share


    Den som skriver
den känslan infinner sig alldeles för ofta..
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk