Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 m / s, starkare i pustar; björken sugs upp av vinden, ser det ut


vinden lyfter björken ( haiku )



vind lyfter björken




hjälper vid födseln?!... tänker:




" fint - kronbjudning!"




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 624 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-29 13:05



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härligt förlossande detta, fick mej dagsens första skratt!
2013-04-30

  Bo Himmelsbåge
Vinden hjälper björken till " rebirthing "! Härligt! Då är kronbjudning att föredra!
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det va en go haiku...:-))
2013-04-29

  Lars Hedlin
;) Bra skrivet
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran