Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag


Jag hugger mina bara händer
dess saltstänkta tröstlösa berg
guds moder jag vill veta
den solstekta förvirrade kroppen
förbannade berg
varför ger du mig inget svar
alla dessa vingars slag
jag klarar fan inte av det
att riktigt förstå
vem
jag egentligen var
som min vackert våldtagna flickvän sa
le
det finns
några timmar kvar




Fri vers av Marvin
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-29 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin