Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av myrorna pratar


myrornas soltomattorkning ( haiku )



soltorkad tomat..





mina medmyror, tror ni





att den snart är torr?









Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 645 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-29 17:44



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2013-05-01

  anits VIP
Bra skaldat, gillas
2013-04-30

  TrollTörnTrappan VIP
Klyftiga associationsbanor!!! Vidlyftig tork-korkadhet...
2013-04-29

  Bo Himmelsbåge
Myrorna samarbetar o är optimister, det borde vi också vara oftare!
2013-04-29

  Lars Hedlin
;) bra myrdiktat
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran