Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE




De friska människorna,
föreställer sig,
hur det är att vara sjuk,
och det är sjukt,,,

De rika människorna,
föreställer sig,
hur det är att vara fattig,
och det är fattigt,,,

De komplicerade människorna,
föreställer sig,
hur det är att leva enkelt,
och det är primitivt,,,

De,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-29 18:05



Bookmark and Share


  Maiah VIP
se skänker oss en tanke åtminstone...=)
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten