Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelchoka...såg denna man ute för några dagar sedan, återger flyktiga bilder han väckte


mötte en man ute ( choka )


mannen hade grått


hår, blåa ögon sorgsna;


han tittade på


allt, med ögonen utan


liv - allt vackert som


fanns, hade han förlorat;


allt som hade glatt


låg utom räckhåll, borta -


ingenting kom han nära



*******************



mannen hade fått


sluta med allt glädjande;


han såg sig gammal


oönskad och onyttig


han kunde inte


se någonting positivt


kvar som val längre


hittade ingen ny väg -


slutat titta efter den









Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 13:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran