Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett klingande som bäst läses



jag har berättat det jag sett
med min entoniga svada
det kryper i dig, jag vet

denna röst ska skrivas stavas
inte talas

den ska vara där för läsaren som vill
utforska ytterområdena
inte vara rädd för konsekvenserna

ta dem som en man
gråta möjligtvis, en skvätt
i ensamhet blott
ingen behöver se
dina egna tårar



jag sa:
när du ömkar mig
då förminskar du mig

när jag tröstar dig
då styr jag dina känslor

därför ger jag bara råd
jag vet funkar effektivt

jag är progressiv
ointresserad av det okännbara

jag vill utforska i mitt liv
innan jag dör ska jag veta

om du vill leva i en säker bubbla
då är jag inte rätt man för dig

jag släpper taget och ger mig ut
om du vill, följ mig

men var beredd för jag kan plötsligen avyttra dig
som en nycellbildning av dålig art

men ta det inte personligt
just nu; passar det ej

men du är bra
som du är

utan mig











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-01 07:46



Bookmark and Share


  vssjakaqpqiwzetezwopbx
Den kändes!
2013-05-04

    ej medlem längre
väl skaldat
2013-05-01

    ej medlem längre
Som en rutschkana nedför många backar och igenom häftiga kurvor av ord och meningar!
2013-05-01

  Lars Hedlin
TAck för en mycket bra text!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP