Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värme!

Känner du värmen,känner du mystiken som sjön ger oss?

Ensamma på stranden och med den mörka skogen som ridå.
Kan vi bada våra nakna själar och känna varandras åtrå.

Med varliga händer och ömma kyssar, smakar vi varann!
Det var det här vi längtade efter, att ge varandra all vår ömhet och passion!
Det var nu vi levde.






Fri vers av Angel of love
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-01 20:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket vacker! Särskilt:

De två meningarna med ridå/åtrå är fantastiskt fina! Gillar också tempusmixen i sista raden.
2013-05-02

  Ole Sunnerfjell
Ett med naturen där skuggorna beskriver
och jagar lustars verklighet
2013-05-02

    ej medlem längre
Varm!
2013-05-01

  Lars Hedlin
Ser helt underbart ut .....:)
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love